VIPocean blog

Se gjennom tusenvis av profiler om mennesker som deg selv, send meldinger, still spørsmål, send smileys, legg igjen kommentarer i deres gjestebok.

Les interessante artikler som er lagt inn av vår psykolog, del dine tanker og meninger med andre medlemer, les hva dine venner har publisert og legg til kommentarer.

Få tilgang til de mest eksklusive eventene og få fordel av alle de fantastiske gavepakkene. Med VIPocean kan du leve det gode liv!


Hva er VIPocean?
Det er et nettverk hvor du kan møte nye mennesker og holde kontakten med venner i et VIP samfunn.

Hvorfor er VIPocean annerledes?
Fordi det kobler mennesker som tenker likt og som har en interesse av et VIP liv. Men det morsomste er at VIPocean tilbyr sine medlemer adgang til eksklusive VIP arrangement.

Hvilke fordeler har du?
På VIPocean vil du møte mennesker med felles interesser som deler en VIP-livs stil og som ønsker å utvide å berike sitt sosiale liv i et trygt og sikkert nettverk. Del dine opplevelser i nettverkets eget magasin, få eksklusiv tilgang til events og mange spennende VIP opplevelser.

Bør jeg være bekymret for sikkerhet og personvern?
Ikke i det hele tatt. VIPocean har et veldig sikkert system som er godkjent av Verisign. Betaling er 100% sikker takket være vår samarbeidspartner Global Collect som leverer et av verdens sikreste betaling system.

Hvordan blir jeg medlem av klubben?
Tilgangen til VIPocean er reservert for brukere som har abonnert på tjenesten. VIPocean kommer regelmessig med gode tilbud, inkludert en periode med gratis tilgang og en velkomstgave til en gunstig pris. Abonnementet koster 399 kr per måned og blir med jevne mellomrom fornyet automatisk. Det kan når som helst avsluttes ved å kontakte kundeservice.

Hva er kriteriene for å bli medlem?
Medlemmer av VIPocean må være over 18 år og godta våre regler og bestemmelser.